INTRA IN LUPTA PENTRU LIBERTATE

DESCARCA JOCUL


*Jucătorii care nu au instalat Direct X şi le afişează eroarea "Cannot load library d3dx9_42.dl" când deschid autopatcher-ul sunt rugaţi să descarce fișierul de mai jos în funcție de Windows și să îl pună în folderul cu clientul.
Descărcați "d3dx9_42.dll"(pentru Windows pe 32 de biți) sau "D3DX9_42.dll"(pentru Windows pe 64 de biți).

CERINTE DE SISTEM

CPU(Procesor) Pentium 3 - 1.0 GHz Pentium 4 - 1.8 GHz
Memorie RAM 512 MB 1024 MB (1 GB)
Spaţiu Hard Disk 1 GB 2 GB
Placă grafică Placă grafică cu minim 32MB RAM Placă grafică cu minim 64MB RAM
Sistem de operare Windows XP, Windows 2000, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Placă de Sunet Support DirectX 9.0

AI PROBLEME CU JOCUL?

Antivirusul spune că este virusat clientul?
Te asigurăm că clientul nu este virusat. Marimea şi standardele noastre nu pot permite acest tip de problemă. Motivul notificărilor şi rapoartelor antiviruşilor, sunt din cauza schimbărilor de extensii ".m2r", recunoscute ca fişiere suspicioase şi respingătoare. Deseori se întâmplă ca antivirusul să blocheze deschiderea jocului. Rezolvarea este închiderea antivirusului sau permisiunea clientului să ruleze.

Apar erori necunoscute?
Pentru utilizatorii Windows 7 şi Vista, trebuie să rulaţi şi să puteţi juca cu drepturi de Administrator. Acest lucru se face aplicând click dreapta pe executabil iar prin urmare "Run As Administrator". Dacă ai Windows XP, instalează Net Framework pentru a evita problemele ce vor urma să apară.

Eroare fişier metin2client.exe?
Singura rezolvare este permisiunea deschiderii acestui fişier de către antivirus, sau închiderea acestuia. Dacă fişierul a fost şters, copie de "aici" fişierul şi lipeşte-l in folderul specific, apoi rulează jocul cu drepturi de administrator.

Nu funcţionează tastatura?
Dacă ai Windows 7, înainte de a deschide jocul, rulează clientul cu drepturi de administrator. Tastele vor funcţiona imediat, fără probleme.

Îţi apar toate canalele închise?
De vină este antivirusul cu firewall. O primă soluţie este dezactivarea Firewall-ului din antivirus, sau dezinstalarea antivirusului. Se poate întâmpla ca jocul să fie în mentenanţă tehnică, iar canalele să fie închise din cauza noastră. Dacă nu poţi accesa site-ul, sau în dreapta la "status" apar informaţii cu roşu, semnifică situarea jocului în operaţii de întreţinere şi trebuie să revii mai târziu.